Salon Majestic

„A fost odată ca niciodată un băiat care iubea o fată, iar râsul său a devenit ușor o întrebare la care el ar fi dorit să își petreacă toată viața pentru a găsi un răspuns.”

 Nicole Krauss, Istoria iubirii 

Despre Salon Majestic

 Salonul Majestic Pitesti este localul care intelege si pretuieste semnificatia ocaziei dumneavoastra, respectand in totalitate necesitatile particularizate. Cu o experienta de 25 de ani in domeniu, vom raspunde cerintelor cu grija si consideratie, asigurandu-va ca orice eveniment organizat la unitatea noastra este impecabil, pana la cele mai mici detalii.  Cu accent pe managementul si executia evenimentelor, echipa noastra colaboreaza cu fiecare client pentru a oferi o experienta placuta de la inceput pana la sfarsit, satisfacand in intregime dorintele si asteptarile. 

Punem la dispozitie posibilitatea de acoperire a oricarui tip de eveniment, astfel infaptuim cu stralucire si eleganta intreg spectrul de petreceri pornind de la nunti, botezuri, onomastici – pana la conferinte si evenimente de firma. 

Cele 5 sali de eveniment, denumite specific pentru a fi in concordanta cu tematica aleasa, sunt pregatite sa gazduiasca intre 60 si 220 de invitati, de asemenea autoturismele beneficiind de parcare privata in cadrul locatiei noastre. Terasa exterioara, special amenajata in scopul folosirii pe durata sezonului estival, dar si jocurile de lumini pentru ringul de dans daruiesc un cadru de poveste, perfect pentru captarea amintirilor de neuitat. 

Alegeti-ne pe noi pentru a va putea purta printr-o calatorie memorabila de o seara, care etern va fi vie in sufletele tuturor invitatiilor prezenti. Profesionalismul si pasiunea staruitoare de care dispunem va sunt puse la dispozitie in intregime. 

Date despre Salon Majestic

+ 0
Evenimente de Succes
0
Angajati
0
Locuri Parcare
+ 0
Suprafata m2

Recenzii

Locatie apropiata orasului Pitesti,usor de ajuns,cu parcare proprie,amenajat cu foarte mult bun gust,ideal pentru toata gama de evenimente din viata fiecăruia.
Gusty Grigore
Am participat la o nunta aici și am întâlnit personal amabil, atent și orientat către client.
Bogdan Videanu
Despre salon Majestic : curatenie, ospatari prompti si atenti la detalii, mancare foarte buna. In plus o parcare uriasa, foarte bine dimensionata pentru capacitatea celor 5 restaurante.
Diana Ilinca
O sală curată. Ospătari bine pregătiți cu experiență. Un meniu diversificat si bun. Un sunet bun.
Iulian Ontica
Foarte buna servirea, cred ca una din cele mai bune din oras. Meniul super ok, Bautura intr-adevar all inclusive. Numai cuvinte de lauda.
Lavar B.
Deschide chatul
💬 Ai nevoie de ajutor?
Buna ziua 👋
Cum te putem ajuta?
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner